Melodías Sinsombrero

MELODÍAS SIN SOMBRERO

Melodías Sinsombrero és un recital de música i poesia.

La consolidada actriu Carme Canós recitarà poesia d´escriptores de la generació del 27 com ara Concha Méndez, Rosa Chacel, Josefina de la Torre i Ernestina de Champourcin, entre altres.

La guitarrista Elena Lapuerta posarà música a la poesia amb peces de diferents compositors i estils com ara Milán, Bach, Sor, Tàrrega, Rodrigo, Asencio o Brower entre altres.

CARME CANÓS

Actriu, autora i Productora Teatral
Comença la seua carrera artística com a actriu en la companyia de Teatre Visitants. Des que va escriure la seua primera obra “Femení Singular” en 1998 compagina els seus treballs d’autoria teatral amb els de Producció. Ha signat més de 20 guions per a Scura Splats, La Banda del Drac i La Furtiva.
En 1997, junt amb Joan Raga crea Produccions Scura que es convertirà en pocs anys en un referent de Teatre de Carrer a nivell estatal donant-li forma a més de 30 espectacles. Complementariament, ha desenvolupat treballs d’ensenyament teatral i va cometre la Direcció de L’Escola Municipal de Teatre de Vila-real de 2012 a 2015. Durant el passat 2019 ha celebrat les 4000 funcions dels espectacles que ha escrit i produït

ELENA LAPUERTA

Comença els seus estudis musicals en la seua ciutat natal, Vila-real, de la mà del guitarrista J. Nebot, finalitzant els estudis superiors en el Real Conservatori Superior de música de Madrid, sota la càtedra de D. Ballesteros. Seguidament, cursa dos anys de post-grau en l´ Escola de Música de Barcelona amb el concertista À. Garrobé.
Diplomada en magisteri en l’especialitat d’educació musical per la Universitat de Valladolid.
Ha realitzat cursos de perfeccionament amb concertistes com A. Ripollés, M. Estévez, J.L. Rodrigo, D. Azabagic, M. Socías i R. Gallén.
Quant a l’activitat com a solista destaquen les seues intervencions en auditoris de Madrid, Barcelona, Valladolid i Vila-real. Solista de l’orquestra F. Tárrega entre 1996 i 1998, on participa en gires per diferents països europeus i Japó.
Actualment és  professora en el centre CIAC de la Vall i en el CMAMV de Borriana