La Fusa Confusa

CONCERT PARA BEBÈS I PRIMERA INFANTESA 

És un concert en el que mitjançant diferents instruments, coneixerem músiques de tots els estils i descobrirem junt als xiquets com es pot gaudir amb la música.
En posar als xiquets en contacte amb el fet musical (cantar, ballar, tocar instruments, explorar sons i jugar amb ells) els estem donant l’oportunitat d’expressar-se creativament a través d’un altre llenguatge. I també estem beneficiant el seu desenvolupament cognitiu i emocional. Els xiquets aprenen a escoltar en lloc de sentir, a establir relacions, a memoritzar, a expressar. La música ens mou i ens commou amb les seues melodies i les seues frases, amb els seus ritmes i estils. I els xiquets juguen amb ella, es diverteixen amb els seus pares i les seues mares.
En aquest concert està permès riure, cantar, ballar, fer palmes, fer silenci i gaudir en el moment que es considere oportú. Els joves espectadors de l’espectacle viuran per primera vegada un concert sense restriccions tradicionals i interioritzaran gràcies a la pròpia experiència, la música que els aplegue.
Els vestuaris, escena i la imaginació ens ajudaran en este viatge musical, on per primera vegada la música “culta” baixa de l’escenari i passeja amb els més menuts de la casa i es dóna a conèixer d’una forma inèdita fins ara.
Cada concert és una experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

QUI SOM?

El present projecte està desenvolupat per tres professores de diferents especialitats instrumentals que desenvolupen la seua tasca docent en diferents conservatoris. Esta tasca docent  es completa amb l’interès per la música en directe i l’educació musical en els primers anys de vida.

CÉSAR CARRO BALBOA- Piano i veu

ELENA LAPUERTA CANÓS – Guitarra, ukelele, veu i xicoteta percussió

IMMA MARTÍNEZ CARLES – Saxo, xicoteta percussió i veu