ElleSax

ELLE SAX

Ellesax és un quartet de saxòfons format íntegrament per dones en 2019. Aquest projecte naix amb la intenció de donar visibilitat a la figura de la dona en el món de la música i la interpretació i oferir un repertori entretingut i variat per a tots els públics.
Les integrants del grup són: Aroa López (saxòfon soprano), professora del Conservatori Professional “Guitarrista José Tomás” d ́Alacant i Conservatori Professional “Ana María Sánchez” d’Elda; Paula Cebrián (saxòfon alt), professora de música a l ́institut “IES Leopoldo Querol” de Vinaròs i “IES Alfred Ayza” de Penyíscola; Virtudes Miquel (saxòfon tenor), professora de saxòfon de la “Societat Ateneu
Musical” de Cullera i del “Círculo Católico” de Torrent i per últim Inma Martínez (saxofó baríton), professora de saxòfon del “Centre Municipal de Les Arts” de Borriana i directora de l’escola de música del “Centre Instructiu d’Art i Cultura” de la Vall d’Uixó.
Entre els concerts més importants destaquen l’entrega de Premis de L’Associació d’Empresàries i professionals de València (EVAP) i al Palau de la Generalitat de València dins del projecte “Les nostres compositores”

 

PROGRAMA

Viva la vida (Coldplay)
I don’t want to miss a thing – BSO Armageddon (D. Warren)
Libertango (A. Piazzolla)
La vida es bella (N. Piovani)
The Time of My Life – BSO Dirty Dancing (F. Previte)
Por una cabeza (Carlos Gardel)
Over the Rainbow (H. Arlen)
Skyfall – BSO James Bond (Adele Adkins & P. Epworth)
Moon River- BSO Desayuno con diamantes (H. Mancini)
How deep is your love – BSO Fiebre del sábado noche (B. Gibb)
Oblivion (A. Piazzolla)
La La Land (J. Hurwitz)
Lucía (Joan M. Serrat)
The pink panther (H. Mancini)